• STIJLVOL
  • AMBACHTELIJK HANDGEMAAKT
  • 2 JAAR GARANTIE
  • GRATIS BEZORGING NEDERLAND EN BELGIË

Uithangbord bestellen bij Geveldecoratie

Elk uithangbord, wordt net als de naamborden en huisnummers op een dergelijke manier vervaardigd zodat het bij een hedendaagse landelijke stijl past.

Alle producten worden stuksgewijs met de hand in een Nederlands atelier op een ambachtelijke manier gemaakt. Vergeet plakletters, we beschilderen elk product zelf traditioneel met verf met uw tekst.

U kunt kiezen uit de volgende vier kleuren: antraciet grijs, Pruisisch blauw, Italiaans zwart, of grachtengroen.

U determineert ook zelf de stijl van uw uithangbord door een keuze te maken uit de 8 verschillende aangeboden lettertypes.

Al het bevestigingsmateriaal wordt bij uw uithangbord bijgeleverd (in dezelfde kleur). Ook krijgt u een echtheidscertificaat.

Uithangbord

Categorieën

Extra info over onze uithangborden

Een uithangbord van hoge kwaliteit is als een visitekaartje voor uw bedrijfspand of huis. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat mensen die u zoeken uw woning makkelijk kunnen vinden, dit geldt voor pizzabezorgers, postbodes, krantenbezorgers en nieuwe vrienden. Geveldecoratie biedt de absoluut hoogste kwaliteit uithangborden aan. Elk uithangbord is hand beschilderd en ook het bord zelf wordt met de hand gemaakt. Als u op zoek was naar een uithangbord waarmee uw bedrijf of woning een zeer goede indruk zal maken, dan heeft u dat nu gevonden.

We bieden onze uithangborden, huisnummerborden en naamborden aan in vier verschillende prachtige kleuren waarvan u er één uit zou moeten zoeken. Ook kiest u een van de acht verschillende fonts zodat u uw uithangbord uw eigen stijl heeft. Er zijn nog een groot aantal andere keuzes die u zelf kunt maken, deze vindt u op de productpagina tezamen met de precieze afmetingen en gewichten van de uithangborden.

Onze uithangborden gaan jaren mee aangezien ze in de eerste plaats uit hoogwaardige staal geproduceerd worden, wat vervolgens voorzien wordt van een primer die roest tegengaat. Nadat het bord met de hand beschilderd is, wordt het beschermd met een speciale poedercoating. Onze prijzen houden we bijzonder laag waardoor praktisch iedereen over het budget beschikt om bij ons zijn uithangbord te bestellen.

Elk uithangbord en naamplaat wordt zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden, geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal in exact dezelfde kleur als het bord zelf. Geveldecoratie.nl heeft al jaren de reputatie de beste uithangborden in de markt te produceren, iets waar wij bijzonder trots op zijn. Met een van onze uithangborden bij uw voordeur vindt iedereen uw woning in een handomdraai en geeft u uw woning de uitstraling die hij verdient.

Alle ambachtelijke uithangborden worden geleverd met een garantieperiode van twee jaar en het bijbehorende echtheidscertificaat. Ongeacht waar u woont, of het nou Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Groningen, Vlissingen, Alkmaar, Enschede, Apeldoorn, Almere, Tilburg, Eindhoven, Breda, Vlissingen, Leeuwarden of een willekeurige andere stad in Nederland is, de bezorgkosten zijn overal gratis en dat geldt ook voor België.