• STIJLVOL
  • AMBACHTELIJK HANDGEMAAKT
  • 2 JAAR GARANTIE
  • GRATIS BEZORGING NEDERLAND EN BELGIË

Ambachtelijk naambord of uithangbord

Elk ambachtelijk uithangbord en ambachtelijk naambord (en nummerbord) maken we op een dusdanige manier dat ze bij elk type huis of bedrijf passen.

Ambachtelijk houdt dus in dat alles met de hand gedaan wordt, de productie van de borden gebeurt in ateliers in Nederland zelf en ook het beschilderen is handwerk. Er wordt nooit met druk-of plakletters gewerkt.

Tijdens uw aankoop kiest u een van deze vier zachte kleuren: antraciet grijs, Pruisisch blauw, Italiaans zwart, of grachtengroen.

Tevens kunt u een keuze maken uit de acht unieke lettertypes die wij aanbieden zodat u uw eigen stijl aan uw bord meegeeft.

Bijgeleverd wordt een echtheidscertificaat en het complete bevestigingsmateriaal in precies dezelfde kleur als uw u voor uw bord koos.

ambachtelijk uithangbord

Categorieën

Ambachtelijke naamborden

Ambachtelijke huisnummerborden

Extra info over ons ambachtelijk uithangbord

Een ambachtelijk uithangbord van Geveldecoratie zal ervoor zorgen dat in de toekomst de postbode, de krantenloper, uw nieuwe vrienden en pizzabezorgers uw woning goed zullen onthouden. Dit geldt uiteraard ook voor onze ambachtelijke naamborden en huisnummerborden die alle van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Elk bord wordt door ons met de hand beschilderd en ook wordt het metalen bord zelf met de hand geslagen. Uw woning of bedrijf zal voortaan extra goed uit de verf komen met een van onze ambachtelijke borden.

Geveldecoratie biedt alle ambachtelijke huisnummerborden, naamborden en uithangborden aan in vier schitterende kleurenvariaties waaruit u een keuze kunt maken. U kiest ook zelf op de productpagina het type letter (font). Als u uw data opgeeft, wordt dit automatisch in het gekozen lettertype weergegeven. Op de productpagina vindt u ook het exacte gewicht en afmetingen van het product.

Alle borden worden met de hand vervaardigd uit een hoogwaardig staal en daarna tevens met de hand beschilderd in uw gekozen lettertype. Als laatste wordt een beschermingslaag (poedercoating) aangebracht om uw bord weerbestendig te maken en ervoor te zorgen dat u er nog jaren plezier van zult beleven. We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden zodat een ambachtelijk uithangbord of naambordje  voor iedereen betaalbaar blijft.

Uiteraard hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar het bevestigingsmateriaal, dit wordt gratis bijgeleverd in de door u gekozen kleur. Met één van de borden van Geveldecoratie.nl geeft u de best mogelijke uitstraling aan uw bedrijfspand of huis mee. We staan er sinds jaren om bekend de beste kwaliteit ambachtelijke uithangborden, huisnummers en naamborden in de markt te verkopen en de beste service te verlenen, en zijn hier erg trots op.

Alle borden worden geleverd met een echtheidscertificaat en u betaalt niets voor de bezorgkosten in heel Nederland en België.