• STIJLVOL
  • AMBACHTELIJK HANDGEMAAKT
  • 2 JAAR GARANTIE
  • GRATIS BEZORGING NEDERLAND EN BELGIË

Huisnummerbord bestellen bij CLN Geveldecoratie

Wij maken uw huisnummerbord, uithangbord of naambordje op een dusdanige manier dat hij ook bij elke moderne huisstijl zal passen.

Onze producten worden allemaal handvervaardigd in Nederlandse ateliers en op een ambachtelijke traditionele manier beschilderd. Dus niet met druk- of plakletters maar met de hand en echte verf.

Keuze is er uit deze vier prachtige kleuren: Italiaans zwart, Pruisisch blauw, antraciet grijs en grachtengroen.

Ook het lettertype (acht keuzes) van uw huisnummerbord bepaalt u zelf en daarmee ook de uitstraling van uw woning of bedrijf.

Bijgeleverd wordt al het bevestigingsmateriaal in de juiste kleur. Al onze producten komen tevens met een echtheidscertificaat.

Huisnummerbord

Huisnummerborden

Meer info over onze huisnummerborden

Met een huisnummerbord, uithangbord, of vlak naambord van Geveldecoratie bent u verzekerd dat uw woning of zaak bijzonder goed voor de dag komt. Het nummerbord werkt als een visitekaartje voor postbodes, krantenlopers, nieuwe vrienden en iedereen die naar u op zoek was. Een woning met een prachtig huisnummerbord, is lastig te vergeten. We beschilderen alle huisnummerborden volledig met de hand nadat ook het bord zelf met de hand uit staal vervaardigd werd. Als u op zoek was naar handgemaakte kwaliteit heeft u het nu gevonden.

De huisnummerborden (en naamplaten) zijn te bestellen in vier stijlvolle kleuren die bij elke woning passen. Op de productpagina kunt u hieruit een keuze maken zodat uw bord uw eigen stijl krijgt. Op dezelfde pagina vindt u ook informatie over het gewicht en de exacte afmetingen van het huisnummerbord en kunt u nog voor een aantal andere opties kiezen zoals één van de acht fraaie lettertypes die we aanbieden.

Gezien de kwaliteit zal het niemand verrassen dat onze nummerborden zeer bestendig zijn en dus lang meegaan. Het handgemaakte bord wordt om te beginnen van een primer voorzien zodat er zich nooit roest zal vormen. Nadat het door professionals met de hand beschilderd is, wordt een poedercoating aangebracht die het huisnummerbord de nodige bescherming biedt. We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen mogelijk is om bij ons een nummerbord te bestellen.

Bijgeleverd krijgt u een complete kit om het nummerbord aan uw huis te bevestigen en wel in precies dezelfde kleuren als het product zelf. We zijn er bijzonder trots op bij Geveldecoratie dat we de hoogste kwaliteit ambachtelijke huisnummerborden in Nederland aanbieden en geven u de beste service. Met één van onze nummerborden aan uw huis of bedrijfspand straalt uw woning de klasse uit die ze verdient en zal iedereen u eenvoudig kunnen vinden.

De garantie op dit product bestrijkt twee jaar en het wordt geleverd met een echtheidscertificaat. We rekenen niets voor de bezorging ongeacht of u in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Vlissingen, Enschede, Groningen, Den Haag, Breda, Leeuwarden, Almere, Apeldoorn, Tilburg of een andere stad binnen Nederland of België woont.

×