• STIJLVOL
  • AMBACHTELIJK HANDGEMAAKT
  • 2 JAAR GARANTIE
  • GRATIS BEZORGING NEDERLAND EN BELGIË

Naamplaat bestellen bij CLN Geveldecoratie

Elke nostalgische naamplaat, uithangbord of huisnummerbord heeft een dusdanig design dat hij bij praktisch elk huis of bedrijf zal passen.

Elk product wordt in een Nederlands atelier geproduceerd. Zowel het maken van de naamplaat zelf als het beschilderen ervan met uw tekst en of huisnummer gebeurt volledig met de hand en echte verf.

Oud Italiaans zwart, grachtengroen, antraciet grijs en oud Pruisisch blauw zijn de kleuren waaruit u kunt kiezen.

U bepaalt zelf het design van uw naamplaat door een keuze te maken uit acht verschillende lettertypes en nog een aantal extra opties.

In de prijs inbegrepen bij alle naamplaten zit het complete bevestigingsmateriaal in dezelfde kleur en een echtheidscertificaat.

Naamplaat

Categorieën

Vlakke naamplaten

Meer info over onze naamplaten

Een naamplaat van Geveldecoratie.nl is van de absoluut beste kwaliteit. We verkopen uitsluitend handgemaakte naamplaten, nummerborden en uithangborden. Er worden nooit plak- of drukletters gebruikt, maar elke naamplaat wordt door een kunstenaar met de hand volledig beschilderd. Met één van onze naamplaten bent u zeker dat uw woning of bedrijf eruit springt bij postbodes, krantenjongens, pizzabezorgers en andere mensen zoals nieuwe vrienden of kennissen die naar uw huis op zoek zijn. Eenmaal gevonden wordt uw woning daarna ook meteen nooit meer vergeten.

Deze naamplaat die als een visitekaartje werkt, kunt u bij ons in vier verschillende landelijke kleuren bestellen. Op de productpagina wordt zowel voor de kleur, het lettertype, alsmede vele andere opties gevraagd een keuze te maken. Het is bijvoorbeeld belangrijk waar uw nummer moet komen, boven of onder de naam. Of de naamplaat een bies aan de rand moet hebben en nog een aantal andere zaken. Tevens vindt u op de productpagina de afmetingen en het gewicht van de naamplaat, het nummerbord of uithangbord.

Onze naamplaten zijn bijzonder duurzaam en gaan dus ook jaren mee. Wetende dat u zo lang plezier van uw naamplaat zult gaan hebben, is het voor de meeste mensen een goed idee om er een van de beste kwaliteit te bestellen. De beste kwaliteit houdt bij ons in dat de naamplaat met de hand vervaardigd wordt, vervolgens ambachtelijk beschilderd wordt en afgewerkt wordt met een primer die roestwerend is plus een poedercoating als laatste beschermlaag. Een naamplaat op uw deur, voordeur of huis hoeft u geen rib uit uw lijf te kosten, ze zijn in principe voor iedereen betaalbaar.

Bij een kwaliteitsnaamplaat verwacht men natuurlijk ook dat het bevestigingsmateriaal in dezelfde kleur geleverd wordt, iets wat bij Geveldecoratie vanzelfsprekend is. Geveldecoratie.nl geeft sinds vele jaren de toon aan wat betreft de prachtigste naamplaten voor op uw huis of voordeur. We zijn er bijzonder trots op dat uw woning of bedrijfspand net even iets meer opvalt dan dat van de buren. De naamplaat zal ervoor zorgen dat u niet alleen zeer goed gevonden wordt, maar geeft tegelijkertijd zijn eigen stijl aan uw huis of bedrijf.

De bezorging van onze producten is volledig gratis in geheel Nederland en België dus of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen of Brussel bestelt of in onze shop koopt, u betaalt slechts de aangegeven prijs en hier komt verder niets meer bij. Op al onze naamplaten, uithangborden en huisnummerborden zitten standaard twee jaar garantie en ze worden geleverd met een certificaat van echtheid.